Loader

Има ли добри алтернативни механични сервизи?

Когато настъпи време за посещение на сервиз, много ползватели и собственици на автомобили изпадат в странни състояния. Нещо като посещение на лекар, който да даде диагноза, като посетителят се моли да е нещо безобидно. За съжаление често новините не са добри, което веднага се свързва и с предстящите сериозни разходи.

Ако автомобилът е сравнително нов и все още е в гаранционен срок, препоръчително е да се посещават оторизираните (на официалните представителства) сервизи. И заедно с изпълнение на предписаното регулярно посещение по поддръжка се гарантира избягване на евентуални условности по гаранционни случаи.

Но как да подходите, когато автомобилът е с изтекла гаранция или дори е на по-голяма възраст? Вариантите са различни, но тук ще разкажем за един изключително впечатляващ с коректността и професионализма си алтернативен механичен сервиз, който не е никак обикновен.

Всичко започна с приятелска среща на кафе с Александър Николов (Ашо). Той е човек, който се отнася с любов към автомобилите (шофиране и грижа), има дългогодишен опит в сферата на резервните части (много бърз и добър в идентифицирането им),  изключително ориентиран към нуждите на клиента – човек, който ще Ви зареди с много положителна енергия. След  напускане на последната си работа като служител, решава да направи собствена фирма (Ars Motors Service), с която да запълни една нова и динамично развиваща се ниша – предлагане на богат набор от услиги и решения в следпродажбената и сервизна дейност.

От него научих, че е възможно да съществува механичен сервиз, предлагащ високо качество на работа, коректност към клиентите си, набор от различни решения и продукти според дадения случай и желанието на клиента, а ако отделите време и отидете на място – имат машина за страхотно ирландско кафе (препоръчваме да го опитате). Аз го направих и така се запознах и с Павлин Йорданов – собственик на Автосервиз МБ1 Ауто.

Услугите, предлагани от Ars Motors Service (на Ашо) и Автосервиз МБ1 Ауто (на Павлин) работят в страхотна симбиоза и дават усещане за изключително високо ниво на обслужване и качество, на което могат да завиждат дори луксозни сервизи. В следващите редове ще изброя само част от страхотните впечатления, с които останах от посещението си при тях:

  • Сервиза беше пълен с автомобили, имайки предвид, че има шест подемника (работни места), допълнителни две позиции за подмяна на гуми и т.н. Наличието на много клиенти е достатъчно показателно за качеството на работа, което предлагат.
  • Автомобили от различни класове – поддържат и ремонтират от много стари и обикновени до нови, луксозни и спортни автомобили
  • Кът за клиенти, в който може да пиете кафе, докато чакате и гледате как обслужват автомобила Ви
  • Много чист и подреден сервиз
  • Изключителна коректност – някои проблеми могат да се решат и за 5 лв, вместо 500 лв. Може да разчитате точно на такова отношение.

Със сигурност не е от най-евтините сервизи, но  спрямо спокойствието, качеството и коректността, която ще Ви предложат, цената определено си заслужава. Веднъж изпитали услугите им, вероятно ще изградите дългосрочни отношения. При следваща нужда от сервизни услуги, просто опитайте.

 

                                                                                                                                        
Top