Loader

Има ли добри алтернативни механични сервизи?

Когато настъпи време за посещение на сервиз, много ползватели и собственици на автомобили изпадат в странни състояния. Нещо като посещение на лекар, който да даде диагноза, като посетителят се моли да е нещо безобидно. За съжаление често новините не са добри, което веднага се свързва и с предстящите сериозни разходи.

Ако автомобилът е сравнително нов и все още е в гаранционен срок, препоръчително е да се посещават оторизираните (на официалните представителства) сервизи. И заедно с изпълнение на предписаното регулярно посещение по поддръжка се гарантира избягване на евентуални условности по гаранционни случаи.

Но как да подходите, когато автомобилът е с изтекла гаранция или дори е на по-голяма възраст? Вариантите са различни, но тук ще разкажем за един изключително впечатляващ с коректността и професионализма си алтернативен механичен сервиз, който не е никак обикновен.

Всичко започна с приятелска среща на кафе с Александър Николов (Ашо). Той е човек, който се отнася с любов към автомобилите (шофиране и грижа), има дългогодишен опит в сферата на резервните части (много бърз и добър в идентифицирането им),  изключително ориентиран към нуждите на клиента – човек, който ще Ви зареди с много положителна енергия. След  напускане на последната си работа като служител, решава да направи собствена фирма (Ars Motors Service), с която да запълни една нова и динамично развиваща се ниша – предлагане на богат набор от услиги и решения в следпродажбената и сервизна дейност.

От него научих, че е възможно да съществува механичен сервиз, предлагащ високо качество на работа, коректност към клиентите си, набор от различни решения и продукти според дадения случай и желанието на клиента, а ако отделите време и отидете на място – имат машина за страхотно ирландско кафе (препоръчваме да го опитате). Аз го направих и така се запознах и с Павлин Йорданов – собственик на Автосервиз МБ1 Ауто.

Услугите, предлагани от Ars Motors Service (на Ашо) и Автосервиз МБ1 Ауто (на Павлин) работят в страхотна симбиоза и дават усещане за изключително високо ниво на обслужване и качество, на което могат да завиждат дори луксозни сервизи. В следващите редове ще изброя само част от страхотните впечатления, с които останах от посещението си при тях:

  • Сервиза беше пълен с автомобили, имайки предвид, че има шест подемника (работни места), допълнителни две позиции за подмяна на гуми и т.н. Наличието на много клиенти е достатъчно показателно за качеството на работа, което предлагат.
  • Автомобили от различни класове – поддържат и ремонтират от много стари и обикновени до нови, луксозни и спортни автомобили
  • Кът за клиенти, в който може да пиете кафе, докато чакате и гледате как обслужват автомобила Ви
  • Много чист и подреден сервиз
  • Изключителна коректност – някои проблеми могат да се решат и за 5 лв, вместо 500 лв. Може да разчитате точно на такова отношение.

Със сигурност не е от най-евтините сервизи, но  спрямо спокойствието, качеството и коректността, която ще Ви предложат, цената определено си заслужава. Веднъж изпитали услугите им, вероятно ще изградите дългосрочни отношения. При следваща нужда от сервизни услуги, просто опитайте.

 

                                                                                                                                        

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Top