Loader

Какви са предимствата при използване услугите, предлагани от VOZILO?

Какви са предимствата при използване услугите, предлагани от VOZILO?

В днешно време, пазарът на употребявани автомобили е пренаситен с предложения и е трудно човек, който е извън тази професионална сфера , да се ориентира правилно в случаите на покупка и продажба на употребявани автомобили.

Заедно с наличните грижовно ползвани и редовно поддържани автомобили, има и много с добре прикрити дефекти (сериозно ударени или силно износени), нереален пробег и неправилно поддържани.

Забелязали сме, че се купуват и автомобили над необходимите нужди, с което идват и излишните разходи по време на експлоатация и обратното – неправилно подбран автомобил, който е недостатъчен за ползване в ежедневната лична или служебна употреба.

Отчитайки изброените по-горе фактори, наблюдаваме все повече нарастващата нужда от бърза и ефективна консултация, съпроводена дори с пълен набор от услуги.

Още в самото начало, когато се обърнете към VOZILO, ще получите уважение, заинтересованост и ангажираност. Чрез професионална консултация относно планираната покупка или продажба на автомобил, ще се опитаме да предоставим различна гледна точка спрямо настоящ момент на пазара и да предложим план за действие.

А ако ни се доверите, ще се опитаме да постигнем възможно най-добрата цена, спрямо цялостното състояние, пазарното търсене, практичността и уникалността на търсеното или предлаганото возило. Но има и случаи, в които постигането на по-добра покупна или продажна цена не се оправдава, а ние ще изложим аргументите си за това.

Когато ни се доверите:

 • Ще можете да продължите ползването на Ваш автомобила, до реализиране на продажбата му.
 • Ще можете да избегнете евентуални конфронтации и нежелана настъпателна комуникация
 • Ще предложим извършване на цялостен оглед, събиране на възможно най-пълна информация, създаване и подбиране на качествен снимков материал
 • Ще подготвим професионална обява, в която ще посочим оборудване и основни предимства на предлагания за продажба автомобил
 • Освен, че ще обявим возилото във всички подходящи канали за продажба на автомобили, ще споделим предложението с наличната партньорска и клиентска база
 • Грижливо ще приемем всички случайни обаждания и запитвания, предоставяйки поисканата допълнителна информация и предлагайки решения за сключване на сделка
 • Ще отправим конкретни запитвания, събирайки подробна информация за посочен от вас или предложен от нас автомобил за покупка
 • Ще съгласуваме извършване на огледи и пробно шофиране при желание за покупка или продажба на автомобил
 • Като доверен посредник, ще водим максимално ползотворни преговори при взаимоотношенията между купувач и продавач.
 • Ще информираме страните за последващите стъпки относно договорената покупко-продажба, като изготвяме списък с необходимите документи и действия
 • Ще уговорим среща с нотариус или лизингова компания
 • Ще проверим и предадем закупеният/продаденият автомобил за наличната документация и принадлежности. При необходимост ще обясним на купувача подробностите около бъдещата експлоатация.
 • При нужда, ще сме на разположение да помогнем и в бъдеще, с всички необходими дейности, като: застрахователни услуги, сервизна дейност, резервни части и аксесоари и др.

Вероятно не сме успяли да изредим всички дейности и сфери, в които имаме познания, опит и контакти. Ето защо може свободно да отправите Вашите директни запитвания чрез контактните ни форми в сайта или на:

e-mail: contact@vozilo.bg

телефон: +359 899  885 845

адрес: гр. София, ул. Годеч №5

 

Top